O nama

Smještaj

Prenoćište se nalazi u pitomom selu Jagnjedovec, u prirodnom okolišu prvih obronaka Bilogore, 7 km jugozapadno od Koprivnice. Kroz selo prolazi magistralna cesta Koprivnica-Bjelovar, Koprivnička biciklistička ruta 2 te Koprivnički planinarski put.

Do prenoćišta vodi asfaltirana cesta, 300m od središta sela na putu prema selu Kamenica. Imanje obuhvaća tradicionalne građevine iz prošlog stoljeća, igralište za razne sportove, vidikovac s pogledom na cijeli kraj, ribnjak, koral i gospodarske zgrade.

Četiri sobe za smještaj do 14 gostiju i apartman za 3 osobe nalaze se u tradicionalnim drvenim kućama podravsko-prigorskog kraja.

VIDIKOVAC

Pogled na cijeli kraj

RIBNJAK

IGRALIŠTE

Za razne sportove

Ponuda

Nudimo raznovrsnu zdravu seosku prehranu na bazi povrća i voća iz vlastitog uzgoja u premakulturnom povrtnjaku i voćnjaku sa starim voćnim sortama kao i brižljivo odabranih lokalnih proizvoda.

Bakina kuhinja objedinjuje najbolje recepte starih domaćica i suvremene mogućnosti pripreme, te maštovitost u korištenju tradicionalnih namirnica na suvremeni način.

Nudimo i velik izbor vegetarijanskih jela s posebnim naglaskom na svježim, sezonskim namirnicama, te svim vrstama žitarica i kaša.

Nudimo program jednodnevnih izleta za grupe djece i odraslih s obilaskom bogate etnografske zbirke, aktivnostima na otvorenom i malom etnografskom radionicom prilagođenom uzrastu i interesima. Upoznavanje starih zanata, radionica i zbirki strojeva i alata.

Mogućnost višednevnog boravka za obitelji i grupe, s primjerenim aktivnostima uz razgled okolice pješice i biciklom.

Smještaj biciklista, planinara, sportskih klubova na pripremama, te drugih organiziranih grupa.

Organizirane proslave dječjih rođendana.

Mogućnost proslava vjenčanja, krstitki i sličnih svečanosti, te prezentacija, promocija i seminara.

Team building

ZDRAVA PREHRANA

Povrće i voće iz vlastitog uzgoja

BAKINA KUHINJA

Recepti starih domaćica i suvremene mogućnosti pripreme

PROSLAVE

Vjenčanja, krstitki i sličnih svečanosti, te prezentacija, promocija i seminara, team building